Βασίλης Ζούλιας: «Έκανα απόπειρες αυτοκτονίας και τα ναρκωτικά ήρθαν σαν βάλσαμο»

21/11/2022 | 18:47

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Βασίλης Ζούλιας. Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11), καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά  και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε από όταν ήταν 8 ετών.

«Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι να μπω στην ανάρρωση στα 29, ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του. Εγώ λέω ότι γεννήθηκα με αυτή την προδιάθεση. Μία εθισμένη προσωπικότητα γενικά αισθάνεται μία δυσκολία να αντιμετωπίσει τη ζωή, πονάει», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθαν τα ναρκωτικά, ήρθαν σαν βάλσαμο. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Είχα κάνει τόσες απόπειρες, που κατά κάποιον τρόπο «σώθηκα». Έλεγα ότι τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να πονάω. Απόπειρες έκανα από 8 ετών. Το 1986 σταμάτησα να γελάω, στα 23 μου χρόνια. Εκεί άρχισε και η πολύ σοβαρή χρήση των ναρκωτικών και κράτησε 6 χρόνια όλο αυτό».

«Μιλάμε για τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα δεν υπήρχαν τέτοιες ομάδες βοήθειας για να απευθυνθώ. Και η νομοθεσία για τα ναρκωτικά ήταν τότε πολύ διαφορετική, εξ ου και η ιστορία που μ’ έπιασαν κι έπεσα στο κενό από το δικαστήριο. Γι’ αυτό και δεν μπήκα φυλακή. Μου έβγαλε ο αστυνομικός τις χειροπέδες, πήγα να χαιρετήσω τη μητέρα μου και έτρεξα. Δεν μπόρεσε να με κρατήσει κανείς, του πατριού μου του έμεινε η τσέπη μου στο χέρι», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από τους ειδικούς. Αυτό που λένε «εγώ αν δεν το περάσω μόνος μου δεν γίνεται» ξεχάστε το, δεν υπάρχει».

in.gr

Δ. Παλούμπης: Οι πρώτες βροχές αποκάλυψαν την αλήθεια-Πατρών–Πύργου, ένας δρόμος προχειρότητας και σπατάλης

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Τα εμβόλια κατά του κορονοϊού «μάχονται» τον καρκίνο – Μελέτη διαπιστώνει ανοσολογική αντίδραση για την καταπολέμηση της νόσου

Πάτρα: Bρέθηκε νεκρή 38χρονη

Πώς έγινε η φονική σύγκρουση στη Φωκίδα – Νεκρός 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στην Πάτρα

Μακροζωία: Οι επτά καθημερινές συνήθειες που μας χαρίζουν χρόνια ζωής

Πάτρα: Υποχώρησε το οδόστρωμα και “μπλόκαρε” όλη η Κανακάρη – Τι καταγγέλλουν καταστηματάρχες – ΦΩΤΟ