Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Νεκρός στα 49 του χρόνια ο πρωταγωνιστής των Power Rangers

21/11/2022 | 10:20

 

Ο Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Τόμι Όλιβερ, τον πράσινο ρέιντζερ, πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στο Τέξας, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του.

«Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του και των φίλων του κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, καθώς συμβιβαζόμαστε με την απώλεια ενός τόσο υπέροχου ανθρώπου. Αγαπούσε πολύ την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του. Πραγματικά θα μας λείψει» ανέφερε ο Τζάστιν Χαντ.

Πηγές με άμεση γνώση είπαν στο TMZ ότι ο θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία, ωστόσο, η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Μετά την τραγική είδηση, ο πρώην συμπρωταγωνιστής του στο «Mighty Morphin Power Rangers» Γουόλτερ Τζόουνς τόνισε σε δήλωσή του: «Ήταν πηγή έμπνευσης για τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα μας λείψει πολύ. Είναι τόσο λυπηρό να χάνεις άλλο ένα μέλος της οικογένειάς των Ranger», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον μαύρο ρέιντζερ.

https://www.zougla.gr/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη