Πάτρα: Ευχάριστα νέα για την σκυλίτσα που βασανίστηκε - Στον Ανακριτή σήμερα ο ηλικιωμένος που την έσυρε με το ιχ του

 

Ευχάριστα φαίνεται να είναι τα νέα για την σκυλίτσα (ελληνικό ποιμενικό) που τραυματίστηκε βαρύτατα , όταν ο ιδιοκτήτης της την έσυρες με αλυσίδα πίσω από το αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει στην προ λίγων ωρών ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Δημοπούλου, η κτηνίατρος που την φροντίζει:
Η σκυλίτσα που τη φωνάζω ήδη "Έλενα" πάει καλύτερα σωματικά και ψυχικά. Δείχνει να απολαμβάνει την ηρεμία, συνεχίζει τη θεραπεία της, έγινε αλλαγή στα τραύματά της από την κτηνίατρο, και ...έφαγε με όρεξη σήμερα το απόγευμα! Επανήλθαν οι βασικές λειτουργίες της που ανησυχούσαμε, είναι ένα πολύ ήρεμο πλάσμα και συμβιώνει αρμονικότατα με όλους στο σπίτι.
Θα παρακαλούσα να μη βρίζετε κάτω από τα ποστ τον άνθρωπο που τη βασάνισε γιατί είναι ο μόνος τρόπος που δεν βοηθάει σε κάτι και επίσης δεν αρμόζει σε κανέναν μας. Αυτό που βοηθάει είναι να βρούμε γιατί έγινε, γιατί γινεται κάτι τόσο αποτρόπαιο συχνότατα στη χώρα μας, και να ληφθούν τα όποια μέτρα για να υπάρξει διόρθωση.

Στον Ανακριτή

Στο μεταξύ σήμερα το πρωΐ αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή ο 70χρονος που είχε δέσει με αλυσίδα το σκυλάκι και το έσερνε επί ενάμιση χιλιόμετρο στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου, Πατρών.

Ο ηλικιωμένος κατηγορείται για κακοποίηση ζώου σε βαθμό κακουργήματος, του έχει επιβληθεί ήδη πρόστιμο 30.000 ευρώ και κρατείται στο 'Α Αστυνομικό τμήμα.

Πάτρα: Αναρρώνει το σκυλάκι που σύρθηκε δεμένο από αυτοκίνητο στον Αγιο Βασίλειο - ΒΙΝΤΕΟ 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ