J2US: Δεν τους έσωσε το κοινό από την τελευταία θέση

 

Για έξι νέες ώρες βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης με το J2US στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Όπως κάθε φορά, φυσικά, ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού σόου είχε κοντά μαζί την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Καίτη Γαρμπή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή του J2US έδωσαν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές για να παραμείνουν μια εβδομάδα ακόμα. Για ένα ζευγάρι έμελλε, όμως, τούτη η νύχτα να είναι και η τελευταία μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό του μουσικού σόου του Alpha.

Έτσι, λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας της κριιτκής επιτροπής και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών. Όποιοι κι αν βρέθηκαν στην πρώτη ή στην τελευταία θέση του πίνακα κατάταξης από τους κριτές, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα το τηλεοπτικό κοινό στο J2US που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Έτσι, από το J2US σε αυτό το live αποχώρησαν η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης που βρέθηκαν τελευταίοι στην βαθμολογία των κριτών χωρίς όμως το κοινό να καταφέρει να τους σώσει. «Είμαι σκασμένη! Στεναχωριέμαι που θα φύγει η Βίκυ και όσοι με ακούνε… η Βίκυ δεν πρέπει να λείπει από την τηλεόραση. Η Βίκυ πρέπει να είναι στην τηλεόραση για πολλούς λόγους» τόνισε, με νόημα, η Βίκυ Σταυροπούλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε επίσης