«Έσπασε» η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μίλησε για την μητρότητα, την εφηβεία της, αλλά και την σχέση με τους γονείς της.

«Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα έσκαγε, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ», αποκάλυψε η ηθοποιός για την εφηβεία της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την δύσκολη περίοδο της εφηβείας της, όταν προσπαθούσαν καθημερινά να την παρενοχλήσουν.

«Ο πατέρας μου έκανε περιοδεία σε όλο το σχολείο. Με παρενοχλούσανε στην πρώτη Γυμνασίου στο σχολείο που ήταν απογευματινό και φοβόμουν να γυρίζω μόνη μου. Ήταν κάποια παιδιά που είχαν μείνει σε πάρα πολλές τάξεις και κάπως αισθανόμουν πολύ άβολα. Τότε αυτό ενδεχομένως να σήκωνε και καταγγελία σε μια εποχή πιο τωρινή. 

Άλλαξα σχολείο και ο πατέρας μου εξομολογήθηκε ότι κάποια μεσημέρια με ακολουθούσε από πίσω στην διαδρομή με διακριτικό τρόπο», ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος η Τζένη Θεωνά περιέγραψε την γνωριμία της με την Κατερίνα Παπουτσάκη, όσο η ηθοποιός ήταν έγκυος στον γιο της. 

«Δεν γνωριζόμασταν, μόνο ένα βράδυ σε ένα μπαρ είχαμε πει ένα “γεια” και μου στέλνει φωτογραφία τον υπέρηχο και μου γράφει: “Άνθρωπο φτιάχνουμε” το θυμάμαι στα μάτια μου αυτό, ήταν φοβερό», ανέφερε για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την ηθοποιό.

«Σκάσε, συγκινήθηκα τώρα», απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης.

Διαβάστε επίσης