Έβγαλε απ’ το χωράφι του πράσο 1,5 μέτρου!

19/11/2022 | 22:06

 

Το τεράστιο πράσο έβγαλε παραγωγός από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων και μάλιστα, ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.

Χρησιμοποιώντας μόνο φυσικό λίπασμα, κοπριά, κατάφερε ο παραγωγός να βγάλει αυτό το πράσο, μήκους 1,5 μέτρου. 

Ακολουθώντας ανάλογη μέθοδο καταφέρνει να παράγει ακόμη, τέλη Νοέμβρη, γνήσιες, καθαρές και νόστιμες ντομάτες σύμφωνα με το trikalavoice.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη