DuoDay2022: Το «ευχαριστώ» Μητσοτάκη στον 26χρονο Γιώργο

19/11/2022 | 16:35

«Στο σημερινό μου πρόγραμμα είχα τη χαρά να έχω δίπλα μου τον 26χρονο Γιώργο Τσεβά, ο οποίος διαγνώσθηκε σε νεαρή ηλικία με λειτουργικό αυτισμό. Ο Γιώργος συμμετείχε στις σημερινές συσκέψεις, στο πλαίσιο της #DuoDay2022» αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτησή του συνοδεύεται από βίντεο όπου ο Γιώργος περίμενε τον πρωθυπουργό στην πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου και στη συνέχεια συμμετείχε στην πρωινή σύσκεψη και στην εκδήλωση για τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου.

«Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική συνεργασία» προσθέτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου