Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ: Νέα τμήματα Security


Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη με μακροχρόνια παρουσία και ηγετικό ρόλο στον χώρο της εκπαίδευσης στοχεύει στη δια βίου μάθηση και τη συνεχιζόμενη κατάρτιση υλοποιώντας σειρά προγραμμάτων και σεμιναρίων επιμόρφωσης που απευθύνονται σε κάθε προφίλ. 
Έτσι, με τη μεγάλη μας εμπειρία και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας υλοποιούμε προγράμματα επιμόρφωσης σε θέματα Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (Security) με συνεχή υποστήριξη του καταρτιζόμενου από το πρώτο βήμα μέχρι να λάβει την άδεια στα χέρια του.
Τα εν λόγω προγράμματα απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο άνω των 18 ετών οποιουδήποτε εκπαιδευτικού επιπέδου που επιθυμεί να ασχοληθεί στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας και επιθυμεί να διευρύνει το πεδίο των δεξιοτήτων του καθώς και να κάνει άνοιγμα στον επαγγελματικό κλάδο της ιδιωτικής ασφάλειας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα και σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για τα νέα τμήματα και τις επαγγελματικές σας επιλογές.
Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη
τηλ.2610.27.18.27
Ζαϊμη 21
Πατρα
 

Διαβάστε επίσης