Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ο Κώστας Σβόλης

17/11/2022 | 09:17

 

Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” , γιατρός, Κώστας Σβόλης, με αφορμή την συγκρότηση του νέου ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών ανέφερε:

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου ιατρούς για τη στήριξή τους στις πρόσφατες εκλογές. Το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας αποτελεί τιμή και πρόκληση για την προάσπιση των δικαιωμάτων του ιατρικού κόσμου αλλά ταυτόχρονα και της δημόσιας υγείας, με σκοπό το γενικότερο συμφέρον της κοινωνίας. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στην Πρόεδρο ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ, στον Γραμματέα Γιώργος Πατριαρχέας, στον Ταμία Παναγιώτη Παπαδημάτο και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας