Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Ο Αποστολής μαθαίνει κάτι για τον θάνατο του Αριστείδη και έρχεται κοντά στην αλήθεια

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό το επόμενο επεισόδιο στη σειρά ο «Παράδεισος των κυριών», που θα προβληθεί την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022.

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 36

Ο Χρηστίδης δίνει μια πληροφορία στον Ντίνο για τη Μιράντα κι εκείνος προσπαθεί να τη διασταυρώσει ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Η Αμαλία προσπαθεί να καταλάβει αν πίστεψε ο Ντίνος αυτό που του είπε ο Πάρης και παλεύει ταυτόχρονα με τα έντονα συναισθήματα που της προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη Βικτώρια.

Η συμπεριφορά του Άγη δημιουργεί έντονη αναστάτωση στον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια πρόταση στη Βικτώρια που την εξοργίζει και την οδηγεί στο να ξεστομίσει μπροστά στην Αμαλία λόγια που δε θα έπρεπε να πει.

Μια νέα παρεξήγηση απομακρύνει και πάλι τη Γεωργία από τον Άγη, με τον Μάρκο, όμως, αυτή τη φορά να αναλαμβάνει δράση. Η Όλγα προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά και η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, ενώ ο Αποστολής μαθαίνει μια πληροφορία για τον θάνατο του Αριστείδη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια…