Μιχαέλα Νόβακ - Μαρλή: «Πώς θα το δει ο σύζυγός μου και τα πεθερικά;»

Στη νέα φωτογράφιση αποχώρησης οι διαγωνιζόμενες του GNTM θα έπρεπε να ποζάρουν στην ντουζιέρα με σέξι πόζες, δίπλα στον Εμάνουελ.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM επέστρεψε για μια guest εμφάνιση για τις ανάγκες της νέας φωτογράφισης.

Η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή ακούγοντας το concept της φωτογράφισης δεν έκρυψε την αμηχανία της: «Το σετ μου φαίνεται πολύ ωραίο αλλά θέλω για μένα να κάνουν μια εξαίρεση και να μου φέρουν τον Τάσο να κάνω ντουζ με τον Τάσο. Είναι πιο κοντά στην ηλικία μου και τα πάμε καλά και να το διασκεδάσω», ανέφερε αρχικά βλέποντας το νεαρό μοντέλο, Εμάνουελ.

Και συμπλήρωσε η Μιχαέλα Νόβακ Μαρλή: «Νιώθω λίγο… κουμπωμένη με όλο αυτό, αλλά τι να κάνουμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Ελπίζω ο Εμάνουελ να μη νιώσει άσχημα ή οτι κάνει φωτογράφιση με την μαμά του, δεν ξέρω. Θα ένιωθα πιο άνετα με έναν συνομήλικό μου παρά με ένα παιδάκι. Όλη την ώρα έχω στο μυαλό μου το πώς θα το δει ο σύζυγός μου, ο Γιώργος και τα πεθερικά μου. Τι θα λένε στο χωριό; Τι κάνει η νύφη σας;» είπε η διαγωνιζόμενη του GNTM.

tlife.gr