Σοφία Παυλίδου για Μάνο Παπαγιάννη: «Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή»

Ένοχος στη δικαστική διαμάχη με την Σοφία Παυλίδου κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης.

Η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον συνάδελφό της για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Κατά τη συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου το πρωί της Τρίτης (15/11) μιλώντας στο Happy Day τόνισε ότι νιώθει δικαιωμένη από την έκβαση της δίκης

Είπε συγκεκριμένα:  «Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από τέσσερα χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά για τη μήνυση που μου είχε κάνει για επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα.

Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η στρατηγική έπεσε στο κενό. Αν ο κ. Παπαγιάννης είχε κάνει κάποια κίνηση να μη φτάσουμε στο δικαστήριο… Αν υπήρχε συγγνώμη, ακόμα και ιδιωτικά, δε θα έφτανα στα δικαστήρια.

Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται και έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό… Αν δείτε και τη συνέντευξη μετά δεν υπάρχει μεταμέλεια. Αισθάνθηκα λύτρωση στο άκουσμα της απόφασης. Ήμουν συγκινημένη, νομίζω φάνηκε. Είναι πολύ λυτρωτικό. Χάνεις το κουράγιο σου αλλά δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν είχε καμία απόδειξη για αυτά που ισχυριζόταν. Οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια, δεν ξέρω τι αισθάνεται ο κ. Παπαγιάννης».

πηγή