Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Μότσαρτ του Λουκά Θάνου

Από το Μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

Με  αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων από την πρώτη παράσταση μελοδράματος στον Απόλλωνατο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας παρουσίασε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο  την παράσταση Μότσαρτ του Λουκά Θάνου.

Η χορογραφία και σκηνοθεσία του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Λουκά Θάνου μαζί με την εξαίσια μουσική του ιδιοφυή συνθέτη Βόλφανγκ Αμαντέους Μότσαρτ ενθουσίασαν το κοινό που χειροκρότησε θερμά τους  συντελεστές της παράστασης.

Στο ευφάνταστο και λειτουργικό σκηνικό,το μπαλέτο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ζωντάνεψε στιγμές από τη ζωή του μεγάλου μουσουργού. Οι χορευτές Μαρία Κίκινα στον δύσκολο ρόλο του Μότσαρτ, η Παναγιώτα Αδαμοπούλου, η Θεανώ Ανδρώνη, η Κωνσταντίνα Καλλιαντάση, η Ανναθαλία Καράμπελα, ο Ηλίας Μανιατόπουλος, η Κατερίνα Μαραγκάκη, ο ErrikNour και η Κωνσταντίνα Ντιναπόγια, δημιούργησαν μοναδικές στιγμές με την μαγεία του κλασικού χορού.

Την παράσταση παρακολούθησαν ο Δήμαρχος  Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος  του Δ.Σ. Πέτρος Βάης, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ. Γιώργος Μαγιάκης, μέλη του συμβουλίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. , Πρόεδροι των Οργανισμών της πόλης, Αντιδήμαρχοι, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, μουσικοί, χορηγοί της παράστασης, αλλά και φίλοι του θεάτρου, που με την παρουσία τους τίμησαν ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη παραγωγή του θεάτρου για τα 150 χρόνια του Απόλλωνα.

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Μότσαρτ του Λουκά Θάνου (φωτο)  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση Μότσαρτ του Λουκά Θάνου (φωτο)