Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα – Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

 

Η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν καιρό τώρα κι έκαναν λόγo για εγκυμοσύνη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι έγκυος και περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής 13/11 με μία ξεχωριστή ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η Ελένη Φουρέιρα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες όπου τη βλέπουμε στο κρεβάτι με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία αγκαλιά, να χαμογελούν από ευτυχία και με την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να κλέβει την παράσταση.

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα.

Οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί αισθητά, το ίδιο και οι αναρτήσεις της στα social media. Όλο αυτό το διάστημα η Ελένη Φουρέιρα είχε επιλέξει να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τους πολύ κοντινούς της.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε έτοιμη να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση με όλους!

Με το καλό!

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης