Σεπόλια: Για 70 ευρώ πουλούσε τα βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος

13/11/2022 | 07:02

 

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για το κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας που είχε στήσει στα Σεπόλια ο Ηλίας Μίχος.

Την ώρα που οι συλλήψεις για τα ραντεβού των παιδοβιαστών με το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια δείχνουν να έχουν ολοκληρωθεί, φτάνοντας τις δέκα μαζί με τη μητέρα της ανήλικης, οι έρευνες των Αρχών προχωρούν στο επόμενο στάδιο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ερευνούν τις επαφές του κυκλώματος που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος, προκειμένου να μοιράζει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για το υλικό αυτό ο παιδοβιαστής Μίχος χρησιμοποιούσε το 12χρονο κορίτσι, από το οποίο ζητούσε να του στέλνει βίντεο και φωτογραφίες.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει το ανήλικο παιδί, ο βιαστής και μαστροπός της τής είχε αγοράσει και ειδικά εσώρουχα, προκειμένου να έχει μεγαλύτερο κέρδος από τις φωτογραφίες.

Όπως αποκάλυψε το STAR, ο Ηλίας Μίχος πουλούσε φωτογραφίες του παιδιού, γυμνές και με εσώρουχα, έναντι 20-25 ευρώ, ενώ η τιμή για ένα βίντεο έφτανε τα 50 ή 70 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ήδη στοιχεία ατόμων που πλήρωσαν για να αγοράσουν φωτογραφίες και βίντεο του παιδιού, χωρίς ωστόσο να τη συναντήσουν ποτέ από κοντά.

Έτσι, αναμένεται να ανοίξει μια νέα δικογραφία, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι στα αδικήματα για τα οποία διώκεται ο Ηλίας Μίχος περιλαμβάνεται η διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων και η διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας.

Η Εισαγγελία αναμένεται να εκδώσει νέα εντάλματα για την κατάσχεση των ψηφιακών μέσων των συγκεκριμένων προσώπων, που αγόρασαν το υλικό που πουλούσε μέσω διαδικτύου ο Ηλίας Μίχος.

Σε κακή κατάσταση το ανήλικο κορίτσι

Όπως σημείωσε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, το ανήλικο θύμα του κυκλώματος των παιδοβιαστών είναι σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Κλαίει συνεχώς, ζητάει τη μητέρα της. Υφίσταται μια βασανιστική διαδικασία με τις συνεχείς καταθέσεις, καθώς δεν μπορεί να ξαναζεί την κακοποίηση που υπέστη» τόνισε.

Μάλιστα, η κυρία Ταραχοπούλου υποστήριξε ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να κλείνει με τη 12χρονη. «Αν αληθεύουν τα περί Airbnb και οίκων ανοχής εκτιμώ ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα» συμπλήρωσε.

https://www.in.gr/

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Το σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας της 75χρονης – «Φύγε αγόρι μου, να με σκοτώσεις ήρθες;»

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της