Ολυμπιακός: Στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ροντρίγκες, και πάλι εκτός ο Μαρσέλο

13/11/2022 | 06:55

 

 

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ (13/11, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε τελικά τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο, ενώ επέστρεψε και ο Ρέαμπτσουκ, ο οποίος δεν έπαιξε στη Λιβαδειά για να ξεκουραστεί.

Αντίθετα, εκτός αποστολής για τρίτο συνεχόμενο ματς είναι ο Μαρσέλο, όπως και ο Βρσάλικο, ενώ απόντες είναι και οι Μπα, Σισέ, Ουί Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε και Ντε Λα Φουέντε.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συγκροτούν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

https://www.zougla.gr/

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»