Αχαΐα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα και αύριο

 

Η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό, εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΑΧΑΪΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11
• Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (8:15 έως 20:15)
ΑΧΑΪΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/11
• Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (08:00 έως 20:00)
• Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Αιγίου στο Οίκημα Μάνας και Παιδιού (08:30 έως 14:30)
• Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα (08:00 έως 20:00)
• Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (11:00 έως 14:30)
Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)