Έτσι θα κρατήσετε ενεργοποιημένο τον μεταβολισμό σας μετά την γυμναστική

 

Οπωσδήποτε θα γνωρίζετε ότι όταν γυμνάζεστε κρατάτε τον μεταβολισμό σας σε εγρήγορση. Αυτό που μάλλον θα έχετε αναρωτηθεί είναι πώς θα τον κρατήσετε ενεργοποιημένο μετά την άσκηση.

Με ποιον τρόπο λοιπόν θα διατηρήσετε τον γρήγορο ρυθμό με τον οποίο καίει ο οργανισμός σας το λίπος μετά το τέλος της προπόνησης; To κόλπο είναι απλό: Αρκεί να φάτε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη. Τρώγοντας 20 με 30 γραμμάρια πρωτεΐνης, βάζετε τον οργανισμό σας να καταναλώσει περισσότερη ενέργεια για να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει με τη μορφή ενέργειας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τροφή.

Το αποτέλεσμα; Θα κάψετε το 25% των θερμίδων που θα σας δώσει το συγκεκριμένο γεύμα μόνο και μόνο για να το χωνέψετε. Επιπρόσθετα, η πρωτεΐνη διατηρεί τους γρήγορους ρυθμούς του μεταβολισμού, αναγκάζοντας τον οργανισμό να καίει περισσότερες θερμίδες για τις επόμενες ώρες, ενώ θρέφει σωστά τους μύες και τους βοηθά να αναπτυχθούν: Όσο πιο μεγάλοι είναι οι μύες, τόσο μεγαλύτερες καύσεις κάνουν.

https://www.govastileto.gr/

Τοστ banoffee
08/01/2026 | 01:29

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ