Αγγελική Νικολούλη: «Μου λες για βόμβα; Καλά κρασιά! Σε σένα θα σκάσει»

 

 

"Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μία βόμβα", είπε σε έντονο ύφος η Αγγελική Νικολούλη, μετά από μήνυμα για βόμβα στο "Φως στο Τούνελ".

Ένα προειδοποιητικό μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» έλαβε τη νύχτα της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη. Οι συνεργάτες της εκπομπής ενημέρωσαν τη δημοσιογράφο για ένα απειλητικό μήνυμα που υποστήριζε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο.

«Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι έχουν βάλει βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα μόνη με μία κάμερα και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη» ανέφερε η δημοσιογράφος και πρόσθεσε όλο νόημα: «Είχα χρόνια να ακούσω τέτοιο πράγμα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ, αγαπητέ μου, που δε μπαίνει ούτε κουνούπι. Κι εσύ μου λες για βόμβα; Καλά κρασιά. Σε σένα θα σκάσει απ’ ό,τι βλέπω».

Αμέσως μετά η Αγγελική Νικολούλη, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, έκλεισε το θέμα σχολιάζοντας: «Με τέτοιους τρόπους θα μας σταματήσουν από μία έρευνα; Λες και κωλώνουμε τώρα εμείς για μία βόμβα».

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ