Light μάφιν με βρώμη

11/11/2022 | 23:12

Υλικά για 6 μερίδες

½ φλιτζάνι γάλα

½ φλιτζάνι βρώμη

1 αβγό

2 κουταλιές ηλιέλαιο

½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 κουταλιές ζάχαρη

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

¼ κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Στρώστε χάρτινες θήκες για μάφιν στη φόρμα ψησίματος μάφιν και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220οC. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το γάλα και τη βρώμη και αφήστε τη να μουλιάσει για 15 λεπτά. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε μαζί το αβγό και το λάδι και στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα με τη βρώμη. Σε ένα τρίτο μπολ ρίξτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι στο μπολ με τα υγρά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Με ένα μεγάλο κουτάλι μοιράστε το μείγμα στις θήκες ψησίματος, έτσι ώστε να είναι τα 2/3 της θήκης γεμάτα, και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, μπορείτε να γαρνίρετε με λίγες νιφάδες βρώμης.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”