Ζαχάρω: Νεκρός σε τροχαίο ο 89χρονος Ευθύμιος Χριστοδουλόπουλος – Οι τραγικές απώλειες της ζωής του

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε τόσο στην Ζαχάρω, όσο και στον τόπο καταγωγής του το Ξηροχώρι η είδηση της τραγικής απώλειας του 89χρονου Ευθύμιου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του μετά από τροχαίο που είχε το μεσημέρι στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, λίγα μέτρα από την είσοδο της πόλης της Ζαχάρως.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση έξω από το δημοτικό στάδιο της πόλης.

Το ΙΧ επιβατηγό του ηλικιωμένου άνδρα επιχείρησε να στρίψει στην Εθνική οδό και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με την νταλίκα που κινούνταν ήδη επί της Εθνικής Οδού και είχε κατεύθυνση προς Πύργο.

Άμεσα στο σημείο σταμάτησαν αρκετά αυτοκίνητα και διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον 89χρονο. Στο σημείο βρέθηκε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως. Οι πολλαπλές κακώσεις ωστόσο που είχε υποστεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός του και ιδιαίτερα στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρές, που λίγη ώρα μετά από τη μεταφορά του στο Γ.Ν. Ηλείας άφησε την τελευταία του πνοή.

Είχε βιώσει τρεις σημαντικές απώλειες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», ο 89χρονος καταγόταν από το Ξηροχώρι Ζαχάρως όπου και μέχρι τη συνταξιοδότησή του διατηρούσε το καφενείο «Dry Village». Οι ίδιες πηγές ωστόσο μιλούν και για έναν άνθρωπο που κατά τη διάρκεια της ζωής του είχε ζήσει τρεις σημαντικές απώλειες, με τις δυο μάλιστα να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Η μοίρα έμελλε να παίξει «άσχημο παιχνίδι» στον 89χρονο, αφού το νήμα της ζωής του κόπηκε μετά από τροχαίο. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως από τροχαίο απεβίωσε και ο ένας από τους δυο εγγονούς του που εργαζόταν ως διανομέας και είχε χτυπηθεί από όχημα σε κεντρικό δρόμο της Ζαχάρως στις αρχές του καλοκαιριού. Μάλιστα, ο νεαρός είχε παλέψει για σχεδόν ένα μήνα στην εντατική σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο έχασε τη μάχη στα μέσα Ιουλίου.

Ο δεύτερος εγγονός του σύμφωνα με πηγές απεβίωσε πριν από σχεδόν ενάμιση μήνα και πάλι σε νοσοκομείο της Αθήνας, με τα αίτια του θανάτου του να είναι παθολογικά. Η τρίτη του απώλεια και μάνα του δεύτερου εγγονού του είχε χαθεί και αυτή σχεδόν είκοσι χρόνια νωρίτερα και αυτή από τροχαίο.