To foundation που θα ταιριάξει «γάντι» στην επιδερμίδα σας

Ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο, αντιγηραντική βοήθεια, μείωση των γυαλάδων. Όποια ατέλεια κι αν έχουμε, ένα foundation μπορεί όχι μόνο να την καλύψει αλλά και να την καταπολεμήσει. Ισχυρές αντιγηραντικές φόρμουλες συνδυάζονται με λεπτόρρευστες υφές «γεμίζοντας» τις ρυτίδες.

Ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά προσφέρουν άνεση ακόμα και στην πιο ξηρή επιδερμίδα. Αντηλιακά φίλτρα και αντιοξειδωτικά συστατικά εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν από τη φωτογήρανση. Μικροσφαιρίδια πούδρας απορροφούν την περιττή λιπαρότητα και οι ανεπιθύμητες γυαλάδες γίνονται παρελθόν. Σήμερα, το μέικ απ έχει εξελιχθεί τόσο που θα το βάλετε στη make up ρουτίνα σας, ακόμα και αν δεν είστε φανατική οπαδός του, χάρη στις καινοτόμες, λειτουργικές συνθέσεις του.

Natural Glow

Για την άτονη και θαμπή όψη, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε προηγμένες φόρμουλες που «παγιδεύουν» το φως και ζωντανεύουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της ροδαλή όψη υγείας.

Οil Free

Έχετε μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα; Επιλέξτε ένα εξειδικευμένο μέικ απ που δεν φράζει τους πόρους και εξουδετερώνει τις περιττές γυαλάδες και το σμήγμα, τα οποία ως γνωστόν καταστρέφουν το μακιγιάζ σε λίγη ώρα.

Ενυδάτωση

Έχετε τάσεις ξηρότητας και θέλετε ένα μέικ απ που γίνεται ένα με το δέρμα σας; Δοκιμάστε μέικ απ με ενυδατικούς παράγοντες, που προσφέρουν άνεση και φυσικό αποτέλεσμα, και θα ξεχάσετε ότι το «φοράτε».

Φυσική κάλυψη

Αν είστε οπαδός του φυσικού, ανεπιτήδευτου μακιγιάζ, χρειάζεστε συνθέσεις που καλύπτουν μεν τις ατέλειες αλλά αναδεικνύουν την υφή και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας χωρίς να φαίνονται σαν μάσκα.

Αντιγήρανση

Θέλετε να καλύψετε τα σημάδια του χρόνου και να αποκτήσετε ξανά νεανική όψη; Τα παρακάτω μέικ απ δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις πετυχημένες αντιρυτιδικές κρέμες. Το αντίθετο: Καμουφλάρουν και ταυτόχρονα επανορθώνουν.

Για το ιδανικό foundation, λάβετε υπόψη σας την υφή του:

– Σε υγρή μορφή

Είναι το πιο δημοφιλές είδος που απλώνεται είτε με τα δάχτυλα είτε με πινέλο είτε με σφουγγαράκι.

-Σε Compact

Είναι πιο εύχρηστο γιατί μπορούμε να το έχουμε στην τσάντα μας, για φρεσκάρισμα ανά πάσα στιγμή.

-Σε στικ

Εξίσου πρακτικό και το στικ, προσφέρει συνήθως υψηλή κάλυψη ενώ  μπορούμε να το εφαρμόσουμε και ως κονσίλερ. Ωστόσο δε συστήνεται στις ώριμες επιδερμίδες, γιατί τονίζει τα σημάδια γήρανσης.

 

VITA.GR