Κάτια Δανδουλάκη: Μου φαίνεται πολύ τρελό να πουν ότι είμαι ελεεινός χαρακτήρας

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη στην Ελένη Μενεγάκη…

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κάτια Δανδουλάκη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA όπου και εστίασε στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται όταν θυμώνει κάνοντας λόγο για τη συναισθηματική εξυπνάδα.

«Όταν θυμώσω, απολύτως ήρεμη λέω πολύ ωμά πράγματα και πολύ δυσάρεστα για τον άλλον, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια. Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς φωνές. Είναι πολύ κακό σαν αίσθηση, είναι ανάτριχο.

Όταν θα με δεις πολύ ήρεμη και ξεστομίσω μια ωμότητα φοβερή, καταρχήν δεν την παίρνω ποτέ πίσω γιατί είμαι απολύτως σίγουρη γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι αυτό είναι τελεσίδικο. Το λέω, δεν θα το πάρω πίσω ποτέ και θα υποστεί όποιος ή εγώ τις συνέπειες.

Δεν έχω πληγώσει ποτέ ηθελημένα. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα έχω πληγώσει χωρίς να το θέλω και σίγουρα υπάρχουν στιγμές που με έχουν πληγώσει ή ηθελημένα ή αθέλητα», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Μου φαίνεται πολύ τρελό να με δουν εμένα να φωνάζω και να πουν «είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας», όταν σε όλη μου τη ζωή λένε ότι δεν είμαι ένας ελεεινός χαρακτήρας. Πρέπει να υπάρχει και μια κρίση πάνω σε αυτό. Κρίνω ανάλογα με τον άνθρωπο που το κάνει εκείνη τη στιγμή.

Ένας φίλος μου αγαπημένος αν βγει από τα ρούχα του και αρχίσει να φωνάζει και να ωρύεται, δεν λέω «είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας» γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας αυτός για να το κάνει από κάπου πιέζεται, κάτι του έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή, δεν αντιδρώ καθόλου.

Χρειάζεται και μια ευαισθησία για να καταλάβεις και μία συναισθηματική εξυπνάδα. Νομίζω ότι η συναισθηματική εξυπνάδα είναι ανώτερη από την κανονική εξυπνάδα», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

πηγή