Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου που βρέθηκε θαμένος σε παραλία

Κυπαρισσία

 

Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 31χρονου Αλβανού, που βρέθηκε θαμμένος στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, καθώς εντοπίστηκαν οι δύο φερόμενοι δράστες και παραδόθηκε στις Αρχές ο τρίτος.

Η σορός του 31χρονου άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου θαμμένη στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, από έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή. Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο, είπε εξ’ αρχής ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο 31χρονος σκοτώθηκε από χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο και οι φερόμενοι δράστες έθαψαν τη σορό του στην άμμο, όμως φαινόντουσαν τα πόδια του, γι’ αυτό και εντοπίστηκε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για έναν 33χρονο αλλοδαπό, πιθανότατα ομοεθνή του 31χρονου, μια 30χρονη Ελληνίδα και έναν 24χρονο επίσης Έλληνα.

Οι φερόμενοι δράστες και το θύμα της δολοφονίας πήγαν μαζί με αυτοκίνητο στην παραλία, όπου τον χτύπησαν και τον έθαψαν, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντοπίστηκαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας ο 33χρονος και η 30χρονη, προσήχθησαν και συνελήφθησαν.

Μάλιστα, βρέθηκε στην κατοχή τους και μέρος από τα λεφτά που κατηγορούνται ότι έκλεψαν από το θύμα της επίθεσης. Ο 24χρονος παραδόθηκε στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι τους αρνούνται την κατηγορία της δολοφονίας αλλά επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονταν μαζί με το 31χρονο θύμα στο αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν τρία (3) άτομα, 30χρονος αλλοδαπός, 24χρονος ημεδαπός και 30χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι την 7.11.2022 και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω δράστες μαζί με τον 31χρονο επιβιβάστηκαν σε όχημα, μετέβησαν σε ερημική παραλία, όπου του προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα και στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 33χρονος και η 30χρονη εντοπίσθηκαν χθες (8.11.2022) το βράδυ σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης