Τάσος Χαλκιάς: «Δε μπορώ να αντιληφθώ την έννοια του σεξισμού, όταν λέω σε κάποια κοπέλα "κούκλα μου...."»

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους «γεροντοέρωτες», το θέατρο αλλά και την πρόσφατη παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και τους δημοσιογράφους.

«Στην εποχή τη δική μου είχαμε έναν τρόπο για να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες, ο οποίος περιείχε πολλά κοσμητικά επίθετα που τις ήταν πραγματικά αφιερωμένα. Όταν λέγαμε σε μία γυναίκα "κούκλα μου", τη βλέπαμε σαν κούκλα και το εννοούσαμε. Και δεν εννοούσαμε κάτω από αυτό τίποτα άλλο», δήλωσε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ακούω κάτι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μου περίεργα. Δε μπορώ να αντιληφθώ την έννοια του σεξισμού, όταν λέω σε κάποια κοπέλα "κούκλα μου, τι όμορφη που είσαι;", ότι αυτό είναι σεξιστικό, απαγορευτικό και αισχρό μόνο και μόνο επειδή το 2022 οι Έλληνες πρόσθεσαν ακόμη μία λέξη στο λεξιλόγιό τους».

Όταν ρωτήθηκε για το πρόσφατο περιστατικό με τους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, ο Τάσος Χαλκιάς απάντησε: «Συγκεντρωθείτε λιγάκι. Να βγάλεις μία είδηση αλλά μη με ρίξεις και κάτω. Εσείς με εκνευρίσατε, οπότε πάρτε την ευθύνη που σας ανήκει».

govastileto.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ