Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα - Συγκέντρωση και πορεία στην Πάτρα - Ποιοι μετέχουν

φωτο αρχείου

 

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα καθώς έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία από ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ με κυριάρχο σύνθημα κατά της ακρίβειας και του υπέρμετρου ενεργειακού κόστους.

Στην απεργιακή κινητοποίηση έχουν δηλώσεις συμμετοχή καθγητής, δάσκαλαοι, εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Ενώ θα ...νεκρώσει και το Δημόσιο, όπως δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Οι υπηρεσίες του δημοσίου ,εφορίες, σχολεία, πολεοδομίες νομαρχίες και δήμοι αναμένεται να υπολειτουργήσουν ενώ παρόντες στην απεργία δήλωσαν οι νοσοκομειακοί γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Την ίδια ώρα αναμένεται να σιγήσουν τα ΜΜΕ καθώς τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου  αποφάσισαν την πραγματοποίηση 24ωρης Απεργίας .

Στην Πάτρα

Για αύριο στις 10.30 το πρωϊ έχει προγραμματιστεί μεγάλη συγκέντρωση μπροστά από το Εργατκό Κέντρο, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, όπου αναμένεται να παρουν μέρος εκατοντάδες εργαζόμενοι, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Παράλληλα τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας σε μια συμβολική κίνηση θα σβήσουν τα φώτα κατά τη διάρκεια της πορείας.

Διαβάστε επίσης