Παράδεισος των κυριών – επόμενο επεισόδιο: Ένας καυγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο στη σειρά «Παράδεισος των κυριών» που θα δούμε από τη Τρίτη 8 Νοεμβρλίου μέχρι και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 30

Η Αμαλία προσφέρει βοήθεια στον Ντίνο αλλά εκείνος δεν τη δέχεται. Η Μιράντα βοηθάει τη Ματούλα βάζοντας τον εαυτό της σε κίνδυνο και ο Σωτήρης κάνει ένα λάθος που φοβάται ότι θα του στοιχίσει πολύ ακριβά.

Η Βικτώρια πιέζει τον Θανάση να βγάλει από το κάδρο τον Ντίνο, ο οποίος παίρνει μια απόφαση που βάζει τους κοντινούς του ανθρώπους σε ανησυχία.

Ένας καυγάς ξεσπά στο σπίτι του Μάρκου που φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια και ενώ εμπιστοσύνη της Γεωργίας στο πρόσωπό του Άγη έχει κλονιστεί πολύ σοβαρά, η Δάφνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί μαζί του και υποκύπτει στον εκβιασμό που της κάνει ο Άγης. 

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 31

Ο Άγης αποφασισμένος να ξανά κερδίσει τη Γεωργία χρησιμοποιεί όλα τα μέσα, για να τα καταφέρει… Ο Αποστόλης μαθαίνει τα καλά νέα ότι ο Ντίνος υπέγραψε τη συμφωνία για το δάνειο, όμως η ψυχολογική κατάσταση του Πάρη, που όσο πάει και χειροτερεύει, του κόβει τη χαρά.

Στον Παράδεισο, η αδικαιολόγητη απουσία της Μιράντας, έχει αναστατώσει τους πάντες. Η Μιράντα εγκλωβισμένη στο σπίτι του Θανάση ζει έναν εφιάλτη. Την απειλεί για να του αποκαλύψει που είναι κρυμμένη η γυναίκα του…

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, στις 20:00, Επεισόδιο: 32

Η Βικτώρια φαίνεται πως δε θα ξεμπερδέψει εύκολα με τον Θανάση ο οποίος όντας σε απόγνωση, εξακολουθεί να την πιέζει διαρκώς με νέους τρόπους. Η οργή του Πάρη τον οδηγεί σε απρόβλεπτες καταστάσεις στο κέντρο των οποίων βρίσκεται φυσικά η ανυποψίαστη Αμαλία.

Ενώ ο Χριστόφορος εξακολουθεί να είναι σε δύσκολη θέση σχετικά με την ανακοίνωση της διάλυσης του αρραβώνα, η συνάντησή του με τον Ντίνο θα βάλει τόσο τον ίδιο όσο και τη Βικτώρια σε σκέψεις…

Θα επιτρέψει ο Μάρκος στη Γεωργία να βγει με τον Άγη; Η Μιράντα θα αποκαλύψει την αλήθεια στον Ντίνο για τη σχέση της με τον αστυνόμο Χρηστίδη;

πηγή