Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου»

Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και θέλησε το σχόλιο του για τον πανικό που δημιουργήθηκε έπειτα από δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πως η Μίνα Αδαμάκη και η Ελένη Κούρκουλα έφυγαν από τη ζωή.

«Αναστατώθηκα για κάτι που ήξερα, ότι δηλαδή ένας άνθρωπος δεν είναι καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι “δεν σας το επιβεβαιώνω” και γράφω και στο facebook “μην με καλείτε άλλο, αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται” και να σε ρωτάνε “που το ξέρετε ότι δεν υφίσταται; Γιατί δεν υφίσταται;”. Έλεος» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μακάρι να το ξεπεράσει. Το να δημιουργούμε μια είδηση ντε και καλά για να γίνει θέμα… Εγώ είχα κάνει ένα λάθος τότε, λόγω του ότι είχα παρασυρθεί από μια άλλη δημοσίευση, αλλά όταν λέμε ότι δεν υφίσταται κάτι… Σημασία έχει ότι η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή».

Στην συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη Κούρκουλα να έχει πεθάνει.

«Όταν “πέθαναν” την Ελένη Κούρκουλα ξεκίνησε νέος κύκλος τηλεφωνημάτων. Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα.

Με πληροφορούν οι συγγενείς και ως υπεύθυνος του ΣΕΗ κάνω τις σχετικές αναρτήσεις. Και αυτό το λέω γιατί κάποιοι δυσαρεστούνται με τις αναρτήσεις μου», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

newsbeast.gr