Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκαλύπτει μια παράξενη ιστορία πίσω από τον θάνατο του πατέρα του

Η μητέρα του αρνήθηκε να καλύψει το πέος του συζύγου της

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι η μητέρα του αρνήθηκε να καλύψει το πέος του συζύγου της, καθώς πέθανε ενώ φέρεται να έκαναν σεξ.

Ο ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στο podcast “WTF with Marc Maron”, όπως αναφέρει η NY POST ενώ είπε επίσης ότι ο πατέρας του κάποτε υποστήριξε… ότι θα πέθαινε ενώ είχε σεξουαλική επαφή.

«Αργότερα έμαθα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει στο σπίτι, προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο. Και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μαμά μου, με το νυχτικό της, δεν άφηνε τους παραϊατρικούς να τον καλύψουν».

«Συνέχιζε να τραβάει το σεντόνι και να φωνάζει: “Εεε, θέλω ο κόσμος να δει γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον καλύπτεις”», συνέχισε ο 53χρονος.

Ο ΜακΚόναχι περιγράφει λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματά του, που κυκλοφόρησαν το 2020, «Greenlights».

«Μου τηλεφώνησε η μαμά μου: «Ο μπαμπάς σου πέθανε» μου είπε. Τα γόνατά μου λύγισαν», έγραψε ο ηθοποιός του «Interstellar».

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς ή τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Πάντα έλεγε σε μένα και στα αδέρφια μου, «Παιδιά, όταν φύγω, θα κάνω σεξ στη μητέρα σας». Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή όταν κορυφώθηκε», περιγράφει στο βιβλίο ο ΜακΚόναχι.

 

ΠΗΓΗ ENIKOS

 

Διαβάστε επίσης