Πέτρος Συρίγος: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με “έφυγαν”»

«Στην αρχή θύμωσα, μετά στεναχωρήθηκα και μετά το ξέχασα»

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και σχολίασε μεταξύ άλλων τη λήξη της συνεργασίας του με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο σεφ αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα, στην πρώτη εμπειρία του σε «τηλεοπτική» κουζίνα και στη γνωριμία του με τη Φαίη Σκορδά.

«Η σχέση μου με την τηλεόραση ξεκίνησε πριν από 6-7 χρόνια. Είχα στείλει στο Facebook της εκπομπής “Ελένη” ότι με ενδιαφέρει η θέση του μάγειρα. Πέρασα από κάστινγκ. Η Ελένη ήταν πάντα σαν να ήμουν στο σχολείο. Έφυγα όταν σταμάτησε η Ελένη. Τότε ήταν η δεύτερη φορά που τόλμησα και έστειλα μήνυμα στη Φαίη ότι με ενδιαφέρει να συνεργαστούμε και έτσι έγινε» ανέφερε αρχικά.

«Πολλοί είναι αυτοί που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, πολλοί που δείχνουν ότι ξέρουν. Ο Λιάγκας δεν ξέρει να μαγειρεύει, ξέρει όμως να τρώει, έχει ωραία γεύση» σχολίασε για τον παρουσιαστή, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην πρωινή εκπομπή.

Τέλος ο σεφ σχολίασε το τέλος της επαγγελματικής του διαδρομής στο «Πρωινό»: «Δεν έφυγα από τον ΑΝΤ1, με “έφυγαν”. Τελευταία στιγμή έγινε αυτή η ανακοίνωση ότι δεν θα είμαι στο δυναμικό. Στην αρχή θύμωσα, μετά στεναχωρήθηκα και μετά το ξέχασα. Μου είχε γίνει πρόταση να κάνω δική μου εκπομπή».

 

ΠΗΓΗ