Love Island: Αυτοί είναι οι νικητές – Όλα όσα έγιναν στον τελικό

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ολοκλήρωσε τον κύκλο του το βράδυ της Κυριακής με την Μαρία Αστόγλου και τον Αργύρη Φράγκονα είναι οι νικητές του «Love Island», όπως τους επέλεξε το κοινό.

Μάλιστα, την τελευταία στιγμή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έβαλε το ζευγάρι σε μία τελευταία δοκιμασία, δίνοντάς του δύο φακέλους για να επιλέξει.

Ο ένας φάκελος έκρυβε μία καρδιά και ο άλλος το έπαθλο αξίας 50.000. Η Μαρία επέλεξε το φάκελο που έκρυβε το έπαθλο και είχε τη δυνατότητα να το κρατήσει για τον εαυτό της ή να το μοιραστεί με το ταίρι της. Εκείνη, επέλεξε το δεύτερο…

Νωρίτερα τα ζευγάρια είχαν βρεθεί κάτω από την αψίδα του «Love Island» όπου μέσα από τους όρκους που είχαν γράψει μοιράστηκαν τα συναισθήματα, τα όνειρα αλλά και τις προσδοκίες που έχουν από τη σχέση τους.

Η Νίκη και ο Φάνης, η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος ήταν τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν μία ανάσα πριν την ανακοίνωση του νικητή.

Η Αναστασία και ο Γιώργος Γ. στάθηκαν δίπλα στη Μαρία και στον Αργύρη για την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος. Ο Γιώργος Γ. μπορεί να μην ήταν στο ζευγάρι που νίκησε όμως από την πρώτη στιγμή δήλωσε τη χαρά του για τον Αργύρη.

Διαβάστε επίσης