Ξέρετε τι είναι το παθητικό μαγείρεμα;

Η μάρκα ζυμαρικών Barilla μας συστήνει την τεχνική Passive Cooking, έναν βιώσιμο τρόπο μαγειρέματος ζυμαρικών που σέβεται τον πλανήτη.

Γνωρίζετε ότι το μαγείρεμα του φαγητού αποτελεί την τέταρτη πιο ενεργοβόρα (1) δραστηριότητα σε ένα νοικοκυριό; Αυτό συμβαίνει καθώς πολλά σπίτια εξακολουθούν να χρησιμοποιούν κουζίνες και φούρνους που δεν έχουν προσαρμοστεί στις τεχνολογικές εξελίξεις που βοηθούν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

Η Barilla εμπνέει τον κόσμο να συμμετάσχει σε μια οικολογική επανάσταση και να κάνει μια Κίνηση Αγάπης για τον πλανήτη, εκπαιδεύοντας τους λάτρεις των ζυμαρικών σε έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο μαγειρέματος τους. Η υιοθέτηση της λύσης του Passive Cooking από το νοικοκυριό μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και τη χρήση ενέργειας μέσω απλών αλλαγών στο σπίτι, όπως το βράσιμο του νερού για τα ζυμαρικά. Αυτός ο βιώσιμος τρόπος μαγειρέματος είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας εύκολης αλλαγής από τους καταναλωτές προς όφελος του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα