Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στο Αίγιο!

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, η Action Team, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, θα «γεμίσει» με χρώμα την πλατεία Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, με την παράλληλη συνοδεία live μουσικής και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά!

Η Action Team είναι ένας εθελοντικός οργανισμός νέων ανθρώπων, αποτελούμενος από μαθητές και φοιτητές, που ασχολείται με την διεξαγωγή δράσεων πολιτισμού, αλληλεγγύης και ποιότητας ζωής σε διάφορους νομούς της Ελλάδας, έχοντας βάση την Καβάλα. 

Μετά από μια όχι και τόσο ενεργή περίοδο λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να οργανώσει μια περιοδεία διάδοσης της δράσης της, με απώτερο σκοπό να συστηθεί στους νέους ανθρώπους της Αιγιάλειας και στην πορεία να τους βάλει στον κόσμο του εθελοντισμού, παροτρύνοντας τους να δημιουργήσουν μια παρόμοια ομάδα και στην πόλη του Αιγίου. Αυτή θα αποτελεί έναν νεανικό πυρήνα που θα αναβαθμίζει την πόλη με τις δράσεις της και θα μπορεί να έχει μόνιμη συνεργασία με τον φορέα. 

Το βασικό θέμα του Φεστιβάλ Χρωμάτων είναι η ταυτόχρονη ρίψη των χρωμάτων από τους παρευρισκόμενους, μετά από αντίστροφη μέτρηση, ταυτόχρονα με την συνοδεία μουσικής από DJ. Επιπλέον θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, χειροτεχνιών, με ελεύθερη συμμετοχή, για τους μικρούς μας επισκέπτες.

Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν - εφόσον το επιθυμούν - να προμηθεύονται σακουλάκια με το χρώμα της επιλογής τους, από ειδικό σημείο, έναντι αντιτίμου το οποίο θα ανέρχεται στα 2,5 ευρώ/τεμάχιο. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΕΚΑΜΕ Αιγίου.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά, δεν περιέχουν χημικά και δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο για τον άνθρωπο ή το περιβάλλον. 

Είσοδος ελεύθερη!