Πάτρα: “Έφυγε” μία από τις γηραιότερες γυναίκες σε ηλικία 110 ετών – Είχε γεννηθεί στους Βαλκανικούς πολέμους!

Θλίψη αλλά και συγκίνηση επικρατεί στην οικογένεια και στους οικείους της Γεωργίας Μακροπούλου, η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 110 ετών! Πρόκειται σίγουρα για τη γηραιότερη γυναίκα της Αχαΐας, αλλά και από τις γηραιότερες στη χώρα και διεθνώς!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η υπεραιωνόβια γιαγιά, που γεννήθηκε το 1912, έφυγε από τη ζωή ήσυχα, καταγόταν από την κοινότητα Μοίρα Αχαΐας, ενώ ο άνδρας της από την περιοχή του Ομπλού, με τον οποίο ζούσε στο Σαραβάλι Πατρών.

Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 4μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Κοιμητήριο) Σαραβαλίου.

Πάτρα: "Έφυγε" μία από τις γηραιότερες γυναίκες σε ηλικία 110 ετών - Είχε γεννηθεί στους Βαλκανικούς πολέμους!

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)