Eπιτυχία σημείωσαν οι συμμετοχές της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, σε καλλιτεχνικά δρώμενα

           Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι συμμετοχές της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, σε διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα το παρελθόν Σαββατοκύριακο.

           Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ, η 50μελής ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου] έλαβε μέρος, στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Κηφισιάς, που οργανώνει πάντα με επιτυχία το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σωματείο «Απόλλων Μουσηγέτης», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Βασίλης Γκατσόπουλος» της Κηφισιάς.

           Η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», ερμήνευσε το έργο «GLORIA» in D op. 103, No 3/RV 589 του Antonio Vivaldi, έργο δωδεκαμερές, για solo φωνές, Μικτή χορωδία και πιάνο, σε επεξεργασία του Κarl Heinz Fuessl. Τα soli μέρη του έργου ερμήνευσαν οι καταξιωμένες καλλιτέχνιδες του λυρικού τραγουδιού, Ήρα Ζέρβα [soprano] και Ειρήνη Καράγιαννη [mezzo soprano].

           Έλαβαν μέρος επίσης, οι Χορωδίες: «Ambitus» της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης Αθήνας [Διεύθυνση: Κατερίνα Βασιλικού] και η ανδρική Χορωδία της Εμπορικής Τράπεζας [Διεύθυνση: Σταύρος Μπερής].

 

           Εξ άλλου, την Κυριακή το πρωί, ομάδα κρουστών του Ωδείου του Οργανισμού [τάξη Γιώργου Λαμπράκου], έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις PINK THE CITY 2022, που πραγματοποίησε με κάθε επιτυχία, το «Άλμα Ζωής».

 

           Τέλος το απόγευμα της Κυριακής το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ τμήμα ενηλίκων του Οργανισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Παιδείας & Αθλητισμού και με την ευγενική συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ, παρουσίασε την παιδική σκηνή: «ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ στη Νεραϊδούπολη», έργο της Διευθύντριας του τμήματος, Αθηνάς Καλλιμάνη Γεωργιτσοπούλου.

            Πραγματοποιήθηκαν 2 παραστάσεις, με την παρουσία πολυπληθούς κοινού, ενώ οι θέσεις είχαν εξαντληθεί εντός 5 λεπτών, ήδη 4 ημέρες νωρίτερα. Οι θεατές μικροί και μεγάλοι, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης, προσέφεραν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πατρέων.