Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Λέσλι Τζόρνταν

Ήταν γνωστός για τον ρόλο του στο «Will & Grace»

 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Λέσλι Τζόρνταν.

Ήταν διάσημος για τους ρόλους του ως Lonnie Garr στο «Hearts Afire» και Λέσλι Τζόρνταν στο «Will & Grace» ενώ συμμετείχε και σε επεισόδια της σειράς «American Horror Story».

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζόρνταν οδηγούσε στο Hollywood το πρωί της Δευτέρας όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε κτίριο. Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν σκοτώθηκε στη σύγκρουση ή υπέστη ιατρική έκτακτη ανάγκη εκ των προτέρων. Η κατάσταση του οχήματος υποδηλώνει ότι ο Τζόρνταν μπορεί να έχασε τον έλεγχο του πριν από τη σύγκρουση.

Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995 στην Τσατανούγκα του Τενεσί, ο Λέσλι Τζόρνταν (με ύψος 1,5 μ.) χάραξε μια σπουδαία καριέρα στην τηλεόραση παίζοντας μικρούς ρόλους που τις περισσότερες φορές έκλεβαν την παράσταση σε σειρές όπως το «MurphyBrown», το«BostonPublic», το «Star Trek: Voyage», το «American Horror Story» και το «Hearts Afire».

Έγινε όμως περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό ως Μπέβερλι Λέσλι, ο αντίπαλος χαρακτήρας της Κάρεν που αποκαλύπτεται ως γκέι σε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα επεισόδια της σειράς «Will & Grace». Το 2006, Λέσλι Τζόρνταν κέρδισε το βραβείο Emmy ως guest ηθοποιός στην κωμική σειρά “Will & Grace”.

Το 2020, ο Τζόρνταν απέκτησε εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram λόγω των χιουμοριστικών βίντεο που δημοσίευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

https://www.enikos.gr/

 

Διαβάστε επίσης