Πάτρα: Ο Γερμανός το έσκασε από το νοσοκομείο και τον ψάχνουν…

 

Κινητοποίηση για τις αστυνομικές δυνάμεις, της Πάτρα, καθώς αναζητούν ασθενή που το έσκασε από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφοίες του tempo24 ο ασθενής, που κατάγεται από την Γερμανία και είναι 59 ετών, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” , όταν για άγνωστη αιτία , χωρίς να ενημερώσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έφυγε.

Οταν έγινε αντιληπτή η απουσία του σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της οποίας αναζητούν στην πόλη του γερμανό ασθενή.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ