Αυτό το ξέρατε για τα μήλα;

23/10/2022 | 21:10

Τα απολαμβάνουμε σκέτα, με μέλι και κανέλα, στο γιαούρτι, στη σαλάτα, στη μηλόπιτα και ξέρουμε ότι δεν… συμπαθούν τον γιατρό, συνιστώντας μια υγιεινή επιλογή στη διατροφή μας. Αυτό, όμως, το γνωρίζατε;

Τα μήλα φαίνεται πως μας χαρίζουν ενέργεια και είναι μια καλή τροφή εγρήγορσης του εγκεφάλου, που σημαίνει ότι αν δεν τα έχετε ήδη βάλει στο δεκατιανό σας, ξεκινήστε! 

Ο λόγος είναι ότι περιέχουν υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και φυσικά σάκχαρα που διασπώνται αργά μέσα στον οργανισμό, απελευθερώνοντας σταθερή δόση γλυκόζης στο αίμα και παρέχοντας στον οργανισμό σταθερή πηγή ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ