Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μου είχε πει “δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω”»

 

 

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/10) στην παρέα του «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, περιέγραψε πώς είναι να μεγαλώνεις με μια μητέρα σταρ και έκανε ειδική μνεία στην εποχή που αναγκαζόταν να συμβιώνει με τη γιαγιά του σε μια περιοχή με 72 οίκους ανοχής τριγύρω.

Για το εάν του έλειψε η πατρική συμβουλή ανέφερε: «Δεν ένιωσα να μου λείπει η πατρική συμβουλή γιατί η μητέρα μου αντικατέστησε και μάνα και πατέρα. Δεθήκαμε με έναν ομφάλιο λώρο και με αυτόν ξεκινήσαμε μαζί. Η εποχή μας ήταν τόσο χύμα που τότε δεν υπήρχε πατρική ή μητρική συμβουλή, θέλαμε να δούμε πώς θα ζήσουμε».

Και πρόσθεσε: «Εμείς τα παιδιά ήμασταν μια αγέλη που δεν είχε να περιμένει κάτι. Ευτυχώς που με ακολούθησε το συναίσθημα της μοναξιάς γιατί μου ξύπνησε και άλλα συναισθήματα. Αυτά με βοήθησαν να γράψω και ίσως και να παίζω».

Για το δέσιμο και την απώλεια της μητέρας του εξομολογήθηκε: «Περισσότερο το συναίσθημα είναι αυτό που με αγγίζει τώρα πια. Πιστεύω ότι αυτό είναι το DNA, που πήρα από τη μητέρα μου. Η μητέρα μου ήταν ένας άγιος άνθρωπος. Ζούσε επειδή ανέπνεα εγώ. Μου είχε πει “δεν θέλω να πεθάνω, γιατί δεν θα σε βλέπω”. Αυτό το πράγμα με στιγμάτισε και το έχω γράψει. Φαντάσου τι συναίσθημα υπήρχε και τι ομφάλιος λώρος που κόπηκε απότομα. Ευτυχώς αυτά τα πήρα από τη μητέρα μου γιατί ο πατέρας μου δεν ήταν έτσι».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ