Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου, η κόρη του ζευγαριού που σκοτώθηκε στην Ακράτα (ΦΩΤΟ)

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε η κόρη του ζευγαριού που βρήκε τραγικό θάνατο στις 7.30 το πρωί στην Ολυμπία οδό, στο ύψος της Ακράτας.

Η 50χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Νεκροί είναι οι γονείς της,  ένας 73χρονος και η 72χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα.

Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου.

Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.

Από τη σύγκρουση το όχημα του ηλικιωμένου ζευγαριού, πήρε φωτιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Οικογενειακή τραγωδία: Τροχαίο με δύο νεκρούς και μια τραυματία στην Πατρών – Κορίνθου – Κάηκαν μέσα σε ΙΧ (ΝΕΟΤΕΡΑ + ΦΩΤΟ)

akra.jpg

akrata-troxaio-2-1068x629.jpg

akrata-troxaio-1.jpg

Συνάντηση για θέματα καθαριότητας

«Σιντριβάνια: Είναι “άποψη” της δημοτικής αρχής η εγκατάλειψή τους»

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου, φώναζε ο 45χρονος πριν καταρρεύσει

Το παιδί έπεσε από ύψος 25 μέτρων και χτύπησε σε δέντρο, λέει μάρτυρας για την τραγωδία στο φαράγγι της Νέδας

Βασιλική Μπάτη: Εξηγεί πώς έχασε 40 κιλά με τη βοήθεια ενέσιμης θεραπείας

Πέρασε… πάνω από τον Απόλλωνα και έφυγε για τελικό ο Ολυμπιακός!

Τέλειωσε τη Ρεάλ με ανατροπάρα η μαγική Μπάρτσα και έκανε δικό της το πρωτάθλημα!

Κατάπαυση του πυρός σε Ινδία – Πακιστάν: Γιατί ο κίνδυνος παραμένει;