Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή η 50χρονη αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία

 

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της 50χρονης στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη, η οποία είχε χαθεί το Σάββατο όταν η σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το νησί.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στη θάλασσα στην Παντάνασσα, κοντά στην Αγία Πελαγία, με το σύζυγο να βουτά προκειμένου να φτάσει στη σορό της, μη ακούγοντας τους διασώστες που τον συμβούλευαν να μην το κάνει.

Στην Αγία Πελαγία είναι και ο 13χρονος γιος τους που παρακολουθεί τα όσα τραγικά συμβαίνουν. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης, μιας και το κύμα έχει πάει το πτώμα κοντά σε βράχια και το σημείο είναι δύσκολο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, drone της πυροσβεστικής εντόπισε ένα άψυχο σώμα στην περιοχή της Παντάνασσας (παραλία λίγα χιλιόμετρα δίπλα από την Αγία Πελαγία) με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στα σωστικά συνεργεία.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που αναζητούνταν επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον 50χρονο ωστόσο όταν τα ορμητικά νερά σκέπασαν το αυτοκίνητό τους, εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Τα ίχνη της όπως χάθηκαν στη συνέχεια με συνέπεια να βρεθεί νεκρή, αρκετές ώρες μετά.

‘Ετσι λοιπόν οι νεκροί από τη φονική κακοκαιρία στην Κρήτη είναι πλέον 2, αφού χτες είχε χάσει τη ζωή του ο 50χρονος Κωνσταντίνος, η κηδεία του οποίου είναι σήμερα.

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης