Πάτρα: Συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας με θέμα: Νεότερες Εξελίξεις στην Παθολογία

14/10/2022 | 11:45

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το συνέδριο Εσωτερικής Παθολογίας με θέμα: Νεότερες Εξελίξεις στην Παθολογία που διοργανώνει η Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου.

Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο Καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων, Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μάρκος Μαραγκός.

 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΙΕΔΕΠ Νεφρολόγος κ. Περικλής Δουζδαμπάνης πρόκειται για ένα πολυθεματικό συνέδριο με αξιόλογους επιστήμονες με διεθνή αναγνωρισιμότητα που άπτεται όλων των υπο-ειδικοτήτων της Παθολογίας που αντανακλά την τεράστια επιστημονική αξία και προσφορά της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της τεράστις υπεξαίρεσης από το Ταμείο Νομικών Πάτρας-Αιγίου

Κοινωνικός τουρισμός: 74.327 πήγαν διακοπές τον Ιούνιο με voucher της ΔΥΠΑ – Δημοφιλέστερος προορισμός η Εύβοια

Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Κατερίνα είναι στη θέση εγκυμοσύνης ε; – Καλομελέτα κι έρχεται!»

Μετέφερε παράνομα 16 φίδια σε… βαλίτσα

Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

Πάτρα: Μέσα σε 8 ώρες “έφυγε” ο άτυχος 36χρονος γιός παιδιάτρου – Ακόμη αναζητούν τι προκάλεσε το μοιραίο

Το σήκωσε το τιμημένο! Όταν η Ελλάδα έγραψε το μεγαλύτερο έπος στην Πορτογαλία στο Euro 2004 ΒΙΝΤΕΟ

Στο “κίτρινο συναγερμό” για φωτιές η Δυτ. Ελλάδα και σήμερα – ΧΑΡΤΗΣ