Πάτρα: Οκτώ μήνες φυλάκιση στον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο που εν μέσω πανδημίας λειτούργησε στην ενορία του

Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε από το μονομελές πρωτοδικείο Πατρών ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος ο οποίος είχε λειτουργήσει στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου στις 25 Μαρτίου 2020 παρά τις απαγορεύσεις για την πανδημία.

Εξω από τη δικαστική αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί απο το πρωί δεκάδες υποστηρικτές του.

“Η απόφαση αυτή δεν τροποποιεί ούτε στο ελάχιστο τη στάση μου. Ως ορθόδοξος κληρικός και ως έλληνας πολίτης ήμουν υποχρεωμένος να λειτουργήσω και θα συνεχίσω να λεοτουργώ. Είμαι βέβαιος ότι η απόφαση αυτή θα πέσει στα Ανώτερα Δικαστήρια”, δήλωσε ο ίδιος .

Δικαστήρια Πάτρας: Το αδιαχώρητο για τη δίκη του π. Αναστάσιου Γκοτσόπουλου ΦΩΤΟ

gotsopoulos-e1652080598822-300x215-2.png

55_6_0.jpg

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο