Υπόθεση Πάτρας: Αποκαλύψεις από το βούλευμα για το θάνατο της Τζωρτζίνας

 

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, με θύματα τα τρία άτυχα παιδιά της κατηγορουμένης από την Πάτρα.

Αυτή τη φορά, οι αποκαλύψεις έρχονται από το βούλευμα παραπομπής σε δίκη της 33χρονης, για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, υπάρχουν αποκαλυπτικά στοιχεία για την ώρα θανάτου του κοριτσιού.

Όταν πέθανε, δίπλα της ήταν μόνο η μητέρα της

Αμέσως μετά την πρόταση του εισαγγελέα, οι δικηγόροι του πατέρα των τριών παιδιών κατέθεσαν στο δικαστικό συμβούλιο υπόμνημα με το οποίο ζητούσαν τη διευκρίνιση της ώρας πραγματικού θανάτου της 9χρονης καθώς στην εισαγγελική πρόταση αναφερόταν ο χρόνος που επίσημα κηρύχθηκε νεκρή, δηλαδή τη στιγμή που ιατρικώς κρίθηκε ότι η συνέχιση της ανάνηψης δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Το δικαστικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη τις παρατηρήσεις του συνηγόρου που αναφέρονται στο υπόμνημα, διευκρίνισε ότι ο χρόνος πραγματικού θάνατο της Τζωρτζίνας είναι 14:28 και όχι 15:50 που αναγράφεται ως επίσημη ώρα θανάτου της.

Πρόκειται για μία σημαντική διευκρίνηση καθώς στις 14:28 στο δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας βρισκόταν μόνο η μητέρα του.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει το βούλευμα το οποίο δημοσιεύει η RealNews, η κατηγορουμένη είναι μια εγκληματική προσωπικότητα, επικίνδυνη να προκαλέσει κακό ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους.

Είχε ένα διαρκές εγκληματικό σχέδιο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας σύμφωνα πάντα με το βούλευμα, το οποίο αναφέρει ότι η απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021 έγινε με κεταμίνη και όχι με ασφυκτικό τρόπο.

Θυμίζουμε ότι η Πισπιρίγκου, εκτός από την δολοφονία της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022, κατηγορείται πλέον και για απόπειρα δολοφονίας της τον Απρίλιο του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου φέρεται να της χορήγησε κεταμίνη σε υγρή μορφή μέσω του όρου που έφερε με σκοπό να προκαλέσει ταχεία κατάρρευση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και εν τέλει τον θάνατο.

Οι δικαστικές αρχές τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να καθορίσουν το πότε θα γίνει η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης…

https://www.newsit.gr/

Διαβάστε επίσης