Πλοία: Απαγορευτικό δρομολογίων από Πειραιά και Ραφήνα, λόγω μποφόρ

07/10/2022 | 10:02

 

 

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαύριου έχουν προκαλέσει οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο που σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Απαγόρευση απόπλου για Κυκλάδες

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν αναχώρησαν τα πρωινά δρομολόγια για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες, ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια για το Μαρμάρι.

Απαγορευτικό απόπλου είναι σε ισχύ και από το λιμάνι του Λαυρίου. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπου λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές οι τροποποιήσεις των δρομολογίων, αφού από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των ανέμων.

https://www.in.gr/

Φωκίων Ζαΐμης: Μεταξύ συναδέλφων…

Δυτ. Ελλάδα: Δικυκλιστής στο νοσοκομείο από σύγκρουση με ΙΧ 

Άκαιροι πανηγυρισμοί

Πάτρα: Μια παιδική χαρά για …κλάματα – ΦΩΤΟ

Μητσοτάκης: Τα δύο επαναστατικά αυτονόητα για το δημόσιο

Αυλαία σε ΟΑΚΑ και Τούμπα για τα playoffs της Super League

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Σοβιετικό διαστημόπλοιο έπεσε στον Ινδικό Ωκεανό μετά από 53 χρόνια σε τροχιά