Ο Σωτήρης κέρδισε τη μεγάλη μάχη

03/10/2022 | 11:18

Μία μάχη ζωής που κράτησε 87 ημέρες έδωσε ο γνωστός συνδικαλιστής Σωτήρης Καρβέλης. 

Επί σχεδόν τρεις μήνες νοσηλεύτηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας και πολλές φορές στη διάρκεια αυτής της περιπέτειας η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σοβαρά.

Ωστόσο ο ίδιος αλλά και το ιατρικό επιτελείο που διαρκώς τον παρακολουθούσε υπό τον καθηγητή κ. Γεώργιο Σκρουμπή, κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες.

Έτσι ο Σωτήρης Καρβέλης, κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη και πολλές φορές άνιση μάχη που έδωσε. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο σπίτι του και ο ίδιος δηλώνει ευγνώμων για τους γιατρούς του Π.Γ.Ν.Π. λέγοντας πως αν δεν ήσαν αυτοί και ο κ. Σκρουμπής, δεν θα βρισκόταν σήμερα στη ζωή.

Στο πλευρό του Σωτήρη όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα βρίσκονταν η σύζυγός του Ρένα και οι κόρες του Αναστασία και Αγγελική. Και οι τρεις έδωσαν τα πάντα έτσι ώστε ο γνωστός συνδικαλιστής να παίρνει δύναμη και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Το tempo24.news του εύχεται να είναι πάντα υγιής και δυνατός.

 

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία