Λιακάδα σήμερα στην Πάτρα

 

Αίθριος αναμένεται σήμερα Δευτέρα ο καιρός στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια , με μικρά διαστήματα αραιής συννεφιάς , ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει και τους 28 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία θα ξεπεράσει το 80%.

Αναλυτικά:

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, θα είναι γενικά αίθριος. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, βαθμιαία στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια με τοπικές βροχές ή όμβρους και κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειοι Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα και θα επανέλθει σε κανονικές τιμές για την εποχή. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου Αιγαίου τους 23 με 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 25 με 28 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου και τις Κυκλάδες τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης