Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

 

Κριός
Η σημερινή Σελήνη εξάπτει τον ενθουσιασμό σου και μπορείς να απολαύσεις ευχάριστες αλληλεπιδράσεις με άλλους και να μοιραστείς τις μεγαλύτερες ιδέες και σκέψεις σου. Σήμερα και αύριο τα συναισθήματα είναι έντονα, αλλά λίγο ασταθή λόγο της επιρροής της Αφροδίτης – Δία. Είναι ίσως καλύτερο να αποφύγεις τις υπερεκτιμήσεις ή τις υποσχέσεις, καθώς μπορεί να είναι καλύτερο να ζήσεις τη στιγμή. Μπορεί να είναι μια ανήσυχη μέρα μέχρι να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες.

Ταύρος
Αυτή είναι μια μέρα που ευνοεί το δέσιμο με τους άλλους, αλλά και την επαφή με τον εαυτό σου. Μπορεί επίσης να νιώσεις έντονη την επιθυμία να ανέβεις λίγο ψηλότερα επαγγελματικά ή να βρεις στήριξη. Το κλειδί είναι να το κάνεις με μέτρο και να αποφύγεις τις υπερβολές. Πρόσεχε μην μπεις στον πειρασμό να υπερβάλεις με διασκεδάσεις και απολαύσεις, ώστε να ξεφύγεις ή να καλύψεις προβλήματα. Θα είναι απλά μια προσωρινή λύση που μόνο θα καθυστερήσει τα πράγματα και θα αυξήσει τα συναισθήματα ενοχής.

Δίδυμοι
Εστιάζεις στη συνεργασία και στις αλληλεπιδράσεις περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα. Φέρνεις πνεύμα αποδοχής στις σχέσεις σου και απολαμβάνεις τη συνεργασία. Ωστόσο μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία παίζει σήμερα και αύριο και μέσα από διαφωνίες ή διλήμματα θα καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Στο μεταξύ το να ξεπεράσεις τα όρια σου είναι ένας πειρασμός. Μπορεί να βιώσεις υπερβολές ή δράματα με φίλους ή εραστές αλλά θα πρέπει να προσέξεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου σήμερα και μπορεί να είσαι ανυπόμονη να φροντίσεις τις λεπτομέρειες. Αυτή η διέλευση της Σελήνης, σου υπενθυμίζει τη σημασία του να φέρεις μια ισορροπία στη ζωή σου. Σήμερα και αύριο ωστόσο μπορεί να υπάρχει μια τάση να υπερεκτιμάς τον εαυτό σου. Η προσωπική σου ζωή και η επαγγελματική μπορεί να μοιάζει ότι έρχονται σε αντιπαράθεση, να ξέρεις όμως ότι δεν τίθεται θέμα επιλογής, αλλά ισορροπίας και συμβιβασμών.

Λέων
Απολαμβάνεις να μοιράζεσαι τις ιδέες σου και να συνδέεσαι με τους άλλους. Η συνεργασία φέρνει ανταμοιβές και πιθανώς κάποια ουσιαστική ανατροφοδότηση. Ωστόσο με μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία να επηρεάζει το σήμερα και το αύριο υπάρχει κάποια τάση υπέρβασης. Αυτή η διέλευση τείνει να σε ενθαρρύνει να φτάσεις ψηλότερα αλλά ίσως να το παρακάνεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις. Πρόσεξε μην εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε πράγματα που ακόμα κι αν τα πετύχεις δεν θα σε ικανοποιήσουν πραγματικά.

Παρθένος
Με τη μετάβαση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου, έχεις την ανάγκη να παραμείνεις σε γνώριμες καταστάσεις ή να αναζητήσεις ένα ασφαλές καταφύγιο. Καθώς η μέρα προχωρά μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία μπαίνει στο παιχνίδι προκαλώντας κάποια ανησυχία. Σήμερα και αύριο σκέψου πως κάτι που ξεκινά πολύ γρήγορα κινδυνεύει να καεί σχεδόν το ίδιο γρήγορα. Το κλειδί για την ισορροπία είναι να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλές ευθύνες ή πρόσθετα έργα, καθώς αναζητάς περισσότερο νόημα ή απόλαυση από τη ζωή.

Ζυγός
Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εστίαση στη μάθηση, το μοίρασμα και τη σύνδεση σήμερα. Η Σελήνη συνεργάζεται με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τη γοητεία και την επιρροή σου. Σήμερα και αύριο είσαι σε καλή θέση για να οραματιστείς αυτό που πραγματικά θέλεις αλλά απόφυγε να βιαστείς με ημιτελή σχέδια. Είναι καλύτερο να διατηρήσεις τις προσδοκίες σου λογικές ενώ ονειρεύεσαι νέες δραστηριότητες. Οι προσωρινές διορθώσεις σε ανήσυχα συναισθήματα μπορεί να είναι δελεαστικές, αλλά δεν θα διορθώσουν μακροχρόνια προβλήματα.

Σκορπιός
Εστιάζεις στον κόσμο των πέντε αισθήσεων, στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και στο άμεσο περιβάλλον σου σήμερα. Έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου για την τακτοποίηση των υποθέσεών σου. Αργότερα σήμερα και αύριο μπορεί να είναι δελεαστικό το να υπερβάλεις για να επιλύσεις προβλήματα ανησυχίας ή δυσαρέσκειας, κάτι που μόνο θα επιδεινώσει το πρόβλημα. Εάν αναγνωρίσεις τα σημάδια, προσπάθησε να το διαχειριστείς όσο το δυνατόν πιο άμεσα, καθώς σε περιμένουν μεγαλύτερες ανταμοιβές εάν διατηρήσεις τα πόδια σου στη γη.

Τοξότης
Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιό σου προσθέτει χρώμα στον συναισθηματικό κόσμο σου. Το σήμερα και το αύριο δεν είναι ιδανικά για λήψη αποφάσεων αλλά είναι γενικά μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς νέες ιδέες και δυνατότητες. Η εσωτερική ανησυχία μπορεί να είναι ένα ζήτημα, αλλά μπορεί επίσης να σου προκαλέσει σπουδαία πράγματα αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Τα δημιουργικά ή ρομαντικά συναισθήματα είναι δυνατά και δύσκολα να τα σκηνοθετήσεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και οι δραστηριότητες πίσω από τα παρασκήνια, η επιπλέον ξεκούραση από τις πρόσφατες απαιτήσεις μπορεί να είναι απαραίτητη. Αυτή η διέλευση της Σελήνης σε βοηθά να καλύψεις τη διαφορά σε συναισθηματικό επίπεδο επεξεργάζοντας και χωνεύοντας πρόσφατα γεγονότα και συναισθήματα. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής που σχετίζεται με την καριέρα ή τη ζωή στο σπίτι σήμερα και αύριο.

Υδροχόος
Αν και δεν είναι ιδανική η μέρα για σημαντικές αποφάσεις είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις φιλίες, να μοιραστείς έργα και να μάθεις. Μπορεί να υπάρξουν υπέροχες ιδέες και ενθουσιασμός σήμερα και αύριο, αλλά να προσέξεις την υπέρβαση με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία. Έχεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σύνδεση και τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου αυτές τις μέρες και οι πρόσφατες υπερβολές σε αυτά τα μέτωπα μπορεί να είναι αρκετά εμφανείς τώρα. Το πάρα πολύ είναι πάρα πολύ ακόμα και αν διασκεδάζεις.

Ιχθείς
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος η προσοχή σου στρέφεται στις ευθύνες σου και στους μεγαλύτερους στόχους της ζωής σου. Σήμερα και αύριο μπορεί να υπάρξει ενθουσιασμός ή αβεβαιότητα ή αναποφασιστικότητα που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία. Προτού πάρεις γρήγορες αποφάσεις σκέψου τι είναι καλύτερο για εσένα στο μέλλον.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης