Σε διαθεσιμότητα η 22χρονη δόκιμη αστυνομικός – «Έχουν ειπωθεί πράγματα που δεν ισχύουν» λέει η μητέρα της

Έβλεπε την κόρη της να εκπληρώνει ένα παιδικό όνειρο: να μπει στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Ωστόσο, όλα άλλαξαν από τη στιγμή που συνελήφθη ως μέλος της συμμορίας που είχε βρει καταφύγιο στην Πολυτεχνειούπολη.

Η μητέρα της 22χρονης δόκιμης αστυνομικού, χήρα αστυνομικού η ίδια, βρέθηκε στο πλευρό του παιδιού της κατά την απολογία της στον ανακριτή, μίλησε στο MEGA για τους στόχους της νεαρής κοπέλας, υποστηρίζοντας ότι κάποια πράγματα που ακούστηκαν δεν ισχύουν.

«Έχω μεγαλώσει τα τρία αυτά παιδιά μόνη μου. Ήταν πέντε, 3,5 και δύο ετών όταν έχασα τον άνδρα μου και προσπάθησα πολύ για να αναθρέψω τρία καλά παιδιά» ανέφερε αρχικά η μητέρα της 22χρονης.

Επίσης, υποστήριξε ότι η κόρη της δεν βρισκόταν συνέχεια στις εστίες του Πολυτεχνείου στου Ζωγράφου. «Έχουν ειπωθεί πράγματα τα οποία δεν ισχύον. Το παιδί μου δεν έμενε στις εστίες, έμενε στο σπίτι μας, όπου ήρθαν οι αστυνομικοί και δεν βρήκαν κάτι μεμπτό» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η είσοδος στην Ελληνική Αστυνομία ήταν ένα όνειρο που είχε από μικρή η κόρη της, καθώς ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της. «Τις επόμενες μέρες η κόρη θα ορκιζόταν και τώρα όλα είναι στον αέρα» και είπε ότι από μικρή ήθελε να μπει στην Αστυνομία» πρόσθεσε.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα η 22χρονη

Μετά τη σύλληψή της κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που έγινε το πρωί της Τρίτης, η 22χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη φέρεται να είχε πρόσβαση σε ασύρματο, σε υπηρεσιακό πιστόλι, σε ευαίσθητες πληροφορίες, αλλά και σε στοιχεία για επικείμενες επιχειρήσεις στον Βύρωνα, στου Ζωγράφου, στην Καισαριανή, αλλά και μέσα στην Πολυτεχνειούπολη.

Όπως τονίζουν οι αστυνομικοί, η 22χρονη προειδοποιούσε τα μέλη της συμμορίας για τις επιχειρήσεις αυτές, δυσκολεύοντας το έργο των Αρχών.

Η 22χρονη φέρεται να ενεπλάκη με τη συμμορία όταν έκανε σχέση με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του «Έσκο», του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης