Σκορπίστηκε στη θάλασσα η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη

28/09/2022 | 15:17

Στη θάλασσα γράφτηκε ο επίλογος για την Μάρθα Καραγιάννη. Η τέφρα της αγαπημένης ηθοποιού σκορπίστηκε στη θάλασσα, όπως έκανε γνωστό ο ψυχίατρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.

Επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη ήταν να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, όπως κι έγινε. Έπειτα από την πολιτική κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στις 22 Σεπτεμβρίου, η σορός της Μάρθας Καραγιάννη μεταφέρθηκε στη Ριτσώνα, όπου και αποτεφρώθηκε.

Στη συνέχεια, οι δικοί της άνθρωποι σκόρπισαν την τέφρα της στη θάλασσα.

“Επίλογος. Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου . Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου; Πόσο μας λείπεις!”, γράφει ο Δημήτρης Σούρας στο facebook.

 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της